All for Joomla All for Webmasters

alb

 

Numri me I madh I rezultateve jane te gatshme Brenda dites, pas ores 14:00

Rezultatet dhe pacientet urgjent kane perparsi dhe perpunimi I analizave behet ne afat sa me te shkurte te mundshem.

Rezultatet e analizave te perpunuara mund te merren direct nga webfaqja jone, ne pjesen Merr rezultatet ose me hyrje ne profiling e DLBM por edhe te dergohen perms e-mail adreses.

Keto rezultate jane kopje dhe nuk e kane rendesine e rezultateve origjinale me rendesi juridike (gjyqsore) dhe mjeksore.

Rezultatet gjithmone mund ti merrni ne formen origjinale gjate orarit te rregullt te punes ne laboratoret tane.