All for Joomla All for Webmasters

alb

D. L. Biohem Medika

ORDINANCA PRIVATE SHËNDETËSORE
Rr. Cvetan Dimov Nr 33 QT Caircanja
1000 Shkup  Maqedoni

Тел: ++389 2 2613 368
       ++389 76 344 381

E-mail: biohemmedika@biohem.mk  
Webl: www.biohem.mk

Ju falenderojme qe vizituat faqen tone te internetit. Ketu mund te gjeni me shume informacione per sherbimet qe ne ofrojme

fb

Домашна посета (за лабораториски потреби) alb

 


Laboratori  BIOHEM MEDIKA-Abulanta HIGIN
VIZITE  SHTEPIAKE (Per sherbime laboratorike)

 

Nese keni nevoje per sherbimin vizite shtepiake,anetare te ekipit tone jane te gatshem te arrin deri ne banesen tuaj,ordinance ose spital  per marrjen e materijalit per analiza.


Nese keni nevoje per kete lloj sherbimi Ju lutemi te paraqiteni ne numrat e telefonit 076344381 dhe 2613368 per 8.00 deri 13,00

 


                                                                  

 


Laboratori  BIOHEM MEDIKA-Abulanta HIGIN
VIZITE  SHTEPIAKE (Per sherbime laboratorike)

 

Nese keni nevoje per sherbimin vizite shtepiake,anetare te ekipit tone jane te gatshem te arrin deri ne banesen tuaj,ordinance ose spital  per marrjen e materijalit per analiza.


Nese keni nevoje per kete lloj sherbimi Ju lutemi te paraqiteni ne numrat e telefonit 076344381 dhe 2613368 per 8.00 deri 13,00