All for Joomla All for Webmasters

alb

Закажување на Ваш термин е возможно за следните локации:

Д.Л.Б.М. со локација на Топанско Поле

Д.Л.Б.М. со локација во Ѓорче

- За во ординацијата Хигин со локација на Џон Кенеди

 

-          За  закажување на Ваш термин за соодветната лабараторија јавете се на телефонскиот број+389 2/2 61 66 65

-          За  закажување на Ваш термин за во ординацијата Хигин јавете се на телефонскиот број  + 389 2/2 63 09 30