All for Joomla All for Webmasters

alb

D. L. Biohem Medika

Приватна здравствена установа
Ул.Цветан Димов 33, ТЦ Чаирчанка
1000 Скопје, Македонија

Тел: ++389 2 2613 368
       ++389 76 344 381

E-mail: biohemmedika@biohem.mk
Webl: www.biohem.mk

Ви благодариме што ја посетивте нашата интернет страна, тука може да најдете повеќе информации за услугите кои ги нудиме

fb

Домашна посета (за лабораториски потреби)

 


D. L. Biohem Medika - PZU HIGIN

Домашна посета (за лабораториски потреби)

 

Доколку имате потреба од услугата домашна посета, членови од нашата екипа се подготвени да стигнат во Вашиот дом, ординација или болница со цел да земат материјал за испитување.

 

Доколку имате потреба од ваков тип на услуга Ве замолуваме тоа да го сторите со претходна најава во период од 08.00 до 13.00 на телефонскиот број +389 2/2 61 33 68

 


                                                                  

 


D. L. Biohem Medika - PZU HIGIN

Домашна посета (за лабораториски потреби)

 

Доколку имате потреба од услугата домашна посета, членови од нашата екипа се подготвени да стигнат во Вашиот дом, ординација или болница со цел да земат материјал за испитување.

 

Доколку имате потреба од ваков тип на услуга Ве замолуваме тоа да го сторите со претходна најава во период од 08.00 до 13.00 на телефонскиот број +389 2/2 61 33 68